Geslaagd? Vind hier de leukste kaartjes!

Het grote mooie nieuws mag eindelijk van de daken geschreeuwd worden…Hoera, je bent geslaagd! Van harte gefeliciteerd! Maanden werkte je toe na dit moment en nu het dan eindelijk zover is voelt het toch een beetje onwerkelijk. Maar wat is iedereen trots op je. Want wat jij daar even hebt neergezet is niet zomaar een prestatie. Nee, dat is toch wel echt bijzonder. Dus laat het allemaal maar even bezinken en geniet er ook vooral van. Door lekker te ontspannen en te kijken naar alle mooie kaartjes die je van allerlei mensen ontvangen hebt. Het was geen droom, het is echt gebeurd. Je bent geslaagd! Ben jij nu ook op zoek naar het juiste kaartje voor een pas geslaagde? Zoek dan niet verder, en kijk gauw mee naar onze mooie collectie!

Chill als een chihuaha

Ze worden vaak opgetild en in tasjes rondgedragen, dus eigenlijk kun je er niet omheen…Chihuaha’s zijn gewoon heel erg chill. En nu de examens voorbij zijn, mag de geslaagde eindexamenkandidaat dan ook eindelijk lui achterover in een stoel gaan hangen, met een lekker drankje erbij. Wellicht zelfs op vakantie in een ander land. Stuur iemand de juiste kant op met dezer vrolijke kaart. Chill, je bent geslaagd!

geslaagd kaart grappig

Dat was pittig

Je durft het misschien niet toe te geven, maar stiekem wist je niet zeker of eindexamenkandidaat zou slagen. Hij of zij had het af en toe best moeilijk op school, en daarom moet deze prestatie des te meer erkend worden. Want het was pittig, maar het is toch maar mooi gelukt! Van harte gefeliciteerd! Je hebt het gehaald!

geslaagd pittige pepers

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart