Geslaagd voor je rijbewijs? Dat verdient een leuk kaartje!

Tjonejonge, wat was dat spannend! Het zweet staat je nog steeds op de rug, maar het is gelukt. Je bent geslaagd voor je rijbewijs! Van harte gefeliciteerd. Dat is toch echt wel een enorme prestatie. Nu mag je eindelijke officieel in een auto rijden, en hoeft er niemand bang te zijn dat zijn huisdier in gevaar verkeert met jou in de buurt. Zo’n prestatie verdient wel een mooie kaart, dachten wij zo. En het leuke is dat we wat nieuwe hebben, die jij kunt sturen naar een kersverse rijbewijs eigenaar. Kijk maar gauw mee!

Rijden maar!

Ja, hoor, je rijbewijs is binnen. In de pocket, hatsekiedee. Dat mag wel even gevierd worden! Misschien was je binnen tien lessen klaar, misschien had je er meer nodig, maar je hebt het nu gehaald. En dat maakt alle frustratie en alle moeite dubbel en dwars goed. Feliciteer een knallende kanjer met deze leuke kaart. De kleur van de achtergrond kan aangepast worden en helemaal afgestemd worden op wat jij wil. Leuk, he?

rijbewijs geslaagd felicitatierijbewijs gehaald felicitatie

Je hebt je rijbewijs!

Het is dan eindelijk zover, je bent geslaagd voor je rijbewijs. Poeh, wat was dat spannend! Maar je hebt het wel mooi voor elkaar gereden. In welke auto jij nu ook komt te zitten, je kan ze allemaal aan. Daar is dat papiertje nu eenmaal voor. En kijk eens wat een keuze! Er gaat een hele nieuwe wereld van autorijden voor je open. En dit is nog maar het begin! Gefeliciteerd, kanjer.rijbewijs autootjes en verkeer

Vintage voertuig

Je kan misschien alleen een barrel uit de vorige eeuw betalen, maar wat maakt het uit? Je mag er in ieder geval in rijden. Want jij hebt toch maar mooi even je rijbewijs gehald. Gefeliciteerd, topper. En wel voorzichtig rijden, he?

rijbewijs vintage felicitatie

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart