Geslaagd voor het eindexamen! Vier het met een kaartje!

De lente zit weer in de lucht en langzaamaan komen de eindexamens steeds dichterbij. Een spannende tijd voor kinderen op de middelbare school, maar voor hun ouders natuurlijk ook! Het lijkt wel gisteren dat je kind schuchter aan het grote middelbare school avontuur begon, en nu is dat avontuur dan bijna ten einde. Na slapeloze nachten en veel nagelbijten is het moment eindelijk daar. Tijd om pennen en rekenmachines uit de tas te halen en knallen maar! Die examens haalt je kind gewoon en dan is het verlossende woord daar. Hoera, geslaagd! Tijd voor felicitaties en een mooi feestje! Een kind slaagt namelijk niet elke dag en dat ‘ie het allemaal heeft gered is enorm het vieren waard. Tijd om die rugtas aan de vlaggensto- eh, wilgen, te hangen en te genieten van een mooie lange zomer.

Tijd voor een kaart voor de geslaagde!

Maar eerst is het natuurlijk tijd voor taart, en voor je kind om te worden bedolven in kussen, bloemen en felicitaties. Reken maar dat je kind daar een glimlach van oor tot oor die nog wel even aan zal houden aan overhoudt. Want ja, op zo’n mijlpaal ben je natuurlijk hartstikke trots. Een leuke kaart is daarmee wel op zijn plaats! Niet alleen voor je eigen kind, maar voor iedereen die je kent die geslaagd is voor de middelbare school. Want een kaartje krijgen is eigenlijk altijd leuk, zeker als het om zulk fijn nieuws gaat. En zo verstuurd! Kleine moeite voor een hoop plezier.

Kies voor humor, of juist voor simpel

Steek nog even de draak met de pas geslaagde, door voor een kaartje met humor te kiezen. Zo kun je bij dit kaartje, in bijna berucht ‘Dunglish’, bijvoorbeeld meteen zien of de geslaagde wel goed heeft opgelet tijdens de Engelse les. Bovendien is het ook nog eens een hartstikke originele kaart. Snapt ‘ie de grap niet helemaal, dan is het antwoord dus ‘nee’.

geslaagd kaartje dunglish proud

Of houd je kaartje lekker simpel en feliciteer die kanjer maar gewoon!

geslaagd kaartje you did it

Succes nog, iedereen met de laatste loodjes. Je kan het! Op naar het volgende avontuur!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart