Geslaagd! Bekijk alvast onze leukste kaarten!

De zenuwen beginnen nu toch echt door je lijf te gieren. Nog eventjes en dan beginnen de examens. Het moment waar je al zo lang naar toe hebt gewerkt komt steeds dichterbij. Straks ben je geslaagd en is jouw middelbare school avontuur eindelijk ten einde. Voor nu is het nog even doorbijten, want het zijn de laatste loodjes en dan komt dan eindelijk het verlossende woord. Hoera, je bent geslaagd! Van harte gefeliciteerd! We wisten wel dat het je zou lukken, maar toch blijft het altijd heel erg spannend. De vlag mag nu echt uit, en je boekentas aan de vlaggenstok. Schreeuw het van de daken, want het is feest! Nu is het tijd om lekker te ontspannen en even goed te genieten van je vrije tijd, en van je diploma. En daar horen vooral heel veel felicitaties en gelukswensen bij. Zo geniet jij nog eens extra van je prestatie! Wil je iemand nu eens echt goed feliciteren? Stuur dan vooral een leuke kaart. Want dat is altijd een welkome verrassing. Niewusgierig geworden naar ons aanbod? Kijk dan maar eens vlug mee!

Knappe kop

Je hebt die examens toch maar mooi even gehaald. En door al dat studeren en blokken ben je heel veel slimmer en wijzer geworden. Een echte knappe kop, net als dit wijze uiltje. En misschien een tikje verbaasd dat het je gelukt is. Al wist iedereen wat voor slimmerik je bent, voordat je eindelijk het verlossende woord te horen hebt gekregen ben je een brok zenuwen. Gefeliciteerd, je bent geslaagd! Whoehoe!whoehoe geslaagd

Weg met je schoolspullen

Alle schoolspullen die je nog hebt kun je nu mooi doorverkopen of ritueel verbranden, want jij hebt ze voorlopig niet meer nodig. Al die schriften vol aardrijkskunde aantekeningen kunnen het haardvuur in, want jij bent geslaagd. Of je direct al begint aan een nieuwe studie of lekker even een tussenjaar neemt, deze spullen heb je voorlopig niet meer nodig. Gefeliciteerd met je diploma!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart