Geen tijd voor verveling met een van onze kleurplaatkaarten!

De herfst is weer begonnen en dat is duidelijk voelbaar. De warme zomerdagen hebben plaats gemaakt voor veel bewolking, wind en regen. Het voordeel is wel dat thuiszitten met een kop warme thee of chocomelk ineens hartstikke aanlokkelijk lijkt. Ook de herfstvakantie komt er weer aan. Dat vraag om een leuke invulling ervan, zeker voor de kinderen. Af en toe zullen ze zich waarschijnlijk een beetje gaan vervelen, maar een beetje verveling is niet erg. Mocht het nu echt te gek worden, dan kun je een van onze kleurplaatkaarten uit de kast trekken om lekker in te kleuren. We hebben er genoeg, en het is natuurlijk hartstikke leuk voor je kids om een kaart te krijgen die ze mogen inkleuren. Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens gauw mee!

Kleur mij!

Dit leuke zwaaiende robotje vraagt er gewoon om ingekleurd te worden. Een mooie taak voor je kind tijdens de vakantie. Niet alleen het robotje, de bijbehorende radertjes moeten ook van kleur worden voorzien. Daar is je dreumes wel even zoet mee. Leuk he, die kleurplaatkaarten?

kleurplaatkaarten

In de natuur

Wie kan er nu niet blij worden van dit schattige lieveheersbeestje? Het beestje ziet alleen nog wat bleekjes. Daar kan je kind ‘m vast bij helpen door ‘m een mooi rood jasje te geven. Of paars, of geel! Het maakt niet uit, het is een feestje. Met onze kleurplaatkaarten komen kinderen de vakantie wel door. Tijd om te kleuren!kleurplaatkaarten

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart