Geef je een voetbalfeestje? De leukste uitnodigingen!

Een kinderfeestje organiseren is een heel karwei. Er moeten activiteiten bedacht worden, boodschappen gedaan, snoepzakjes gemaakt, en wat al niet nog meer. Als je al een thema hebt, kun je alles daar mooi op afstemmen. Heb je nog geen thema? Niet getreurd, wij hebben een oplossing voor je! Heb je al eens gedacht aan een voetbalfeestje? Zo’n voetbalfeestje is geweldig voor kinderen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om lekker tegen elkaar te voetballen tijdens het feestje of om training te krijgen van een echte voetbaltrainer. Hier horen natuurlijk leuke uitnodigingen bij voor het voetbal kinderfeestje en die hebben we hieronder op een rij gezet voor je. Kijk maar gauw mee!

Kom je op mijn voetbalfeestje?

Lekker een balletje trappen in het groen, welk kind wil dat nu niet? En van zo’n stoere uitnodiging staan ze vast al te springen. Dat komt dan mooi uit, want die energie kunnen ze meteen kwijt op het voetbalveld. Verras de vriendjes van je zoon of dochter met deze stoere kaart, geheel in het thema, met toffe tekeningen van een voetbal, voetbalschoenen en keepershandschoenen. Daar zeggen ze vast geen ‘nee’ tegen. Kom je ook op mijn voetbalfeestje?

voetbalfeestje kinderfeestje tekening

Zin in een partijtje?

Leuke, duidelijke kaart geheel in het thema, met een grappige woordspeling. Het woord ‘partijtje’ slaat namelijk op zowel een wedstrijd, als een feestje! Komt dat even leuk uit! Daag al je vriendjes en vriendinnetjes uit om mee te komen voetballen met deze feestelijke kaart.

voetbalfeestje voetbal partijtje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart