Geef je bedrijf een boost met een kaartenmailing!

Heb je een eigen bedrijf of een eigen winkel? En vind je het eigenlijk wel eens tijd om je verkoop een boost te geven? Bijvoorbeeld omdat je binnenkort uitverkoop hebt, of gewoon zomaar. Denk dan eens aan een kaartenmailing om je klanten te bereiken. Iedereen vindt het krijgen van een kaart leuk en omdat niet zo veel mensen zo maar een kaart sturen, valt het meteen op. Zorg voor een opvallende kaart waarbij je boodschap meteen duidelijk is. Helder, simpel en doeltreffend zijn hierbij de sleutelwoorden. Zo vertel je in een oogopslag je boodschap, die blijft hangen. Nieuwsgierig geworden naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Sale!

Waar uitverkoop mailtjes snel in je spambox terechtkomen, verdwijnt een kaartje uit een kaartenmailing niet zo snel in de prullenbak. Het is toch bijzonder om post te krijgen en je oog valt zeker op zo’n vrolijk kaartje als deze. De kans is groot dat je zo’n kaartje zeker even zal lezen en de boodschap in je achterhoofd houdt. Kom ook naar de sale!

kaartenmailing

Een cadeaubon voor jou!

Je trouwe klanten mag je best eens verrassen. Stuur daarom deze leuke kaart rond in een kaartenmailing en geef je klanten een mooie cadeaubon. Met een bedrag waarvoor je klanten iets leuks mogen uitzoeken of een kortingscode die zin in je winkel overal bij kunnen inzetten, bijvoorbeeld. Zoals deze mooie cadeaubon voor een beautysalon!kaartenmailing

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart