Geef eens een complimentje met een mooie kaart!

We vinden het allemaal hartstikke leuk om complimentjes te krijgen. Al zullen we het misschien niet altijd even snel toegeven, we hebben allemaal af en toe wat bevestiging nodig. Vooral als we een beetje in de put zitten, of een deuk in ons zelfvertrouwen hebben opgelopen. Dan is een complimentje krijgen heel erg welkom! Het geven van een compliment kan precies op het juiste moment komen voor iemand, dus geef vooral eens in de zo veel tijd. Nu kun je iemand een appje sturen, of even bellen, maar een kaartje krijgen is natuurlijk veel leuker! Zo laat je weten dat je aan iemand denkt, en hem of haar een topper vindt. Nieuwsgierig geworden naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Apetrots op jou!

Een mooi, grappig voorbeeld van Dunglish, Nederlandse uitdrukkingen of zinnen die heel letterlijk zijn vertaald in het Engels. Leuk om een lach mee op iemands gezicht te toveren en om hem of haar te laten weten dat je hartstikke trots op diegene bent. Voor iets wat hij of zij net heeft gedaan, of gewoon zomaar. Af en toe is het gewoon nodig zo’n complimentje te geven. ┬áMonkeyproud of you!complimentje

Een uit duizenden

Je beste vriend of vriendin is er vaak een uit duizenden. Iemand die altijd voor je klaar staat, een luisterend oor is en met wie je ontzettend kan lachen. Dat mag je hem of haar best eens laten weten! Bijvoorbeeld met deze humoristische kaart met een leuke woordgrap in het Engels. You’re one in a melon!

complimentje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart