Geef een compliment met een complimentkaart!

Vind jij het ook zo fijn om eens in de zoveel tijd een complimentje te krijgen? Wij in ieder geval. Waarschijnlijk vinden de meeste mensen dit hartstikke leuk. Nog leuker misschien is het om zomaar een kaartje te krijgen. We sturen tegenwoordig nu eenmaal niet zo veel kaartjes meer. Wanneer we dan een kaartje krijgen voelt dat wel heel speciaal. Dan is het echt een superleuk idee om het geven van een complimentje te combineren met het sturen van een kaart. Met een complimentkaart sla je twee vliegen in een klap en laat je iemand weten hoezeer je hem of haar waardeert. Nieuwsgierig geworden naar onze kaarten? Kijk dan maar eens gauw mee, er zit vast iets voor je tussen!

 Mijn ster!

Iemand kan in jouw ogen echt de allergrootste ster zijn en het is hartstikke cool om hem of haar dat te laten weten. Je weet nooit hoeveel verschil een klein compliment in iemands leven, of in iemands dag kan maken. Hoe leuk zou jij het niet vinden om zo’n mooie complimentkaart in je brievenbus te vinden? Precies. Maak iemands dag met deze kaart. You are my star!

complimentkaart

Jij bent lief!

Deel je mooiste momenten samen met je vriend, vriendin, broer of zus en laat weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Dat kan op een simpele, maar lieve en leuke manier, door een paar mooie foto’s van jullie uit te zoeken en met deze complimentkaart te versturen. Het complimentje kun je natuurlijk aanpassen en vervangen door iets wat jij wilt!

complimentkaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart