Ga je naar een andere stad? Stuur wel een verhuisbericht!

Ga je binnenkort verhuizen? Wat ontzettend leuk! Al is het misschien ook een beetje vreemd om vaarwel te zeggen tegen een plek waar je waarschijnlijk toch best een tijdje hebt gewoond. Helemaal als je niet alleen van huis of appartement gaat wisselen, maar ook van woonplaats! Dat is toch wel gek, zo ineens een andere stad of een ander dorp, maar ook ontzettend leuk en spannend. Je kan niet wachten om alles alvast in te pakken. En als je dan helemaal klaar bent, mag er visite op bezoek komen. Je wilt natuurlijk graag dat al je liefste vrienden en familie ook weten waar je nu kamp ophoudt. Stuur hen daarom een leuk verhuisbericht! We hebben alvast de leukste verhuisberichten voor je verzameld, om het je makkelijk te maken. Kijk je gauw mee?

Simpel verhuisbericht

Met een verhuisbericht wil je vooral duidelijk maken dat je gaat verhuizen naar een andere plek, dus waarom zou je dan een kaartje met veel poespas kiezen? Dit simpele kaartje brengt meteen duidelijk de boodschap over, met een wegwijsbordje dat de plek aangeeft waar je naartoe gaat. Allesbehalve saai, maar mooi, simpel en hartstikke duidelijk!

verhuisbericht

Maak het persoonlijk!

Een verhuisbericht kan je heel makkelijk wat persoonlijker maken door een leuke foto van jezelf toe te voegen. In combinatie met een duidelijke weergave van de nodige informatie krijg je daarmee een stralende kaart. Kijk maar naar dit vrolijke verhuisbericht. Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar Kaartje2Go.nl en maak ook je eigen verhuisbericht!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart