Friese kaartjes voor de Friezen bij Kaartje2Go!

Ben je Fries en wil je graag eens een kaartje sturen in jouw eigen taal? Of ken je iemand die uit Friesland komt en wil je diegene graag verassen met een leuke kaart? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want bij Kaartje2Go hebben we een heel scala aan leuke Friese kaartjes. Het is namelijk natuurlijk wel heel leuk om eens kaartje te ontvangen of te sturen in de taal waarmee je bent opgevoed!

Zeg het met Friese spreuken en kreten

Er zijn veel leuke kreten in het Fries. Deze simpele kaartjes laten een aantal van deze kreten zien. Ze zijn speels opgezet, met verschillende letters, en dragen stuk voor stuk een mooie, warme boodschap over. Door hun geinige vormgeving zijn ze ook nog eens super leuk om ergens neer te zetten of op te hangen. En daarbij zijn ze ook nog eens een leuke gespreksopener, want lang niet iedereen weet wat er nu daadwerkelijk staat natuurlijk. Zo heb je meteen een leuk lesje Fries te pakken!

fries kaartje yn ferwachting

Stuur deze leuke kaart met kreten die bij het zwanger horen naar iemand die in verwachting is, om haar geluk te wensen. Met Friese kreten die passen bij een zwangerschap. Deze kaart is ook in verschillende andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor je moeder, je mem, bijvoorbeeld, voor moederdag! Met mooie spreuken en kreten om haar te laten weten dat ze de beste moeder van de wereld is.

fries kaartje mem gewoon te gek

Friese geluk en beterschap kaartjes

Je kunt veel redenen bedenken om iemand geluk of beterschap te wensen. Daarom hebben we ook in het Fries een aantal kaartjes voor je, om precies dat te doen.

fries kaartje frysk lokwinske

Dit leuke getekende kaartje kan haast niet Frieser. Met een knipoog naar de liefde en Friese vlag en met een Friese spreuk op een leuke manier vormgegeven is deze kaart een echte eyecatcher.En nog eens super leuk om te krijgen ook! Een iets simpelere kaartje doet het natuurlijk ook altijd goed.

betterskip kaartje

lokwinske kaartje

Deze kaart, in beide varianten, met mooie letters geeft een duidelijke boodschap af, maar is ook nog steeds erg mooi om naar te kijken.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart