Fijne kerst! Zakelijke kerstkaarten voor je topteam

Je wenst iedereen natuurlijk maar wat graag hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe. Zeker je medewerkers en personeel. Dankzij hun tomeloze inzet is dit jaar een topjaar geworden. En daar mag je ze best even persoonlijk voor bedanken. Want je waardeert enorm met hoe veel plezier, enthousiasme en openheid ze hun werk doen. Jouw medewerkers maken jouw werk toch net even wat leuker en zorgen ervoor dat jij je voor 300% inzet. Dan is het toch leuk om ze even fijne feestdagen te wensen? Gelukkig kan dat heel makkelijk met een van onze zakelijke kerstkaarten. Kijk maar gauw eens mee of er wat tussen zit!

Fotografisch bewijs!

Ze zeggen wel eens dat een foto meer zegt dan duizend woorden…Hoe leuk is dan deze kaart? Zakelijke kerstkaarten kunnen misschien wat, nouja, zakelijk zijn, maar zet een leuke foto van al je medewerkers op de voorkant en zo’n kaart wordt meteen al leuker. Super leuk om te zorgen dat je er eentje hebt waar iedereen een kerstmuts op heeft! Wedden dat je personeel dat echt wel kan waarderen? Aan de binnenkant is nog ruimte voor een persoonlijke boodschap.zakelijke kerstkaarten foto confetti

Zakelijke kerstkaarten saai? Echt niet!

Een zakelijke kerstkaart hoeft echt niet heel strak en saai te zijn. Deze mooie kaart is daar een goed voorbeeld van. Modern en strak, maar ook liefdevol, hip en warm. Een prachtige kerstkaart om te versturen naar jouw hardwerkende personeel. Aan de binnenkant is ruimte voor een persoonlijke boodschap, maar ook voor het logo van jouw bedrijf, of een mooie toepasselijke wens voor de feestdagen.

zakelijke kerstkaarten kerstbomen goud

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart