Voor een felicitatiekaart is elk excuus een goed excuus!

Je kunt duizend-en-een redenen bedenken om iemand een felicitatiekaart te sturen. Goed, misschien niet duizend-en-een, maar in ieder geval genoeg. Want er zijn zat redenen om iets te vieren. Je verjaardag, natuurlijk, dat is wel een van de belangrijkste en een van de meest bekende. Dan is het helemaal jouw dag. Maar een verjaardag is echt niet de enige reden om een leuke kaart te sturen of om iemand te feliciteren. Een felicitatiekaart is altijd leuk, toch?

Vier het leven met een felicitatiekaart

Want hoe tof is het als er een nieuw mensje de wereld in is gekomen? Zeker ook wel een kaartje naar de kersverse papa en mama waard. Of wanneer iemand de stoute schoenen heeft aangetrokken en toch maar mooi een nieuwe baan heeft weten binnen te slepen?

felicitatiekaart nieuwe baan

Of wanneer iemand voor twaalf uur zijn bed is uitgerold? Toch ook wel een prestatie van formaat. En het is altijd leuk om een beetje de draak te steken met iemand.

felicitatiekaart trots

Je kan het zo gek niet bedenken, of er is wel reden om een kaartje te sturen. Wat je wel kunt bedenken is hoe blij en verrast iemand zal zijn met een leuke kaart bij de post. Dat is toch iets om meteen vrolijk van te worden!

Een felicitatiekaart met Kaartje2G0

Kortom, er zijn genoeg redenen voor felicitaties en eigenlijk geen om het niet te doen. Stuur daarom nu een mooie en originele kaart van Kaartje2Go om iemand op een leuke manier te feliciteren. Dat kan op veel verschillende manieren en voor veel verschillende gelegenheden. Je kan echter altijd de kaart van jouw keuze helemaal naar eigen smaak aanpassen bij ons, zodat je kaart uniek en origineel is. Ga voor een toffe spreuk of een geinige afbeelding om iemand mee te verassen. Wil je graag een kaart die net wat persoonlijker aanvoelt? Dan kun je altijd kiezen voor een kaart met foto, die vervolgens personaliseert voor een compleet unieke kaart. Super snel gedaan, want voor 16:00 besteld is morgen al binnen. Ga ervoor!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart