Even helemaal zen met een Mandala kaart

Het is weer vakantie. Heerlijk, nietwaar? Tijd om lekker terrasjes te pakken met vrienden, naar het strand te gaan om te zwemmen en te zonnen, en af en toe ook gewoon om je rust te pakken. Want het idee dat je constant maar in beweging moet zijn en van alles moet ondernemen, mag je lekker aan de kant schuiven. Je vakantie is er ook vooral voor om weer op te laden, en om te ontspannen. Heb je daar af en toe een beetje moeite mee? Geen zorgen, dat hebben heel veel mensen. Een leuke oplossing daarvoor is om lekker een kleurplaat in te kleuren. En dat is helemaal niet kinderachtig. Juist heel mindful! Door te kleuren plaats je jezelf weer helemaal in het hier en nu, en dat is heel goed voor je ontspanning. Om helemaal zen te worden kies je voor een Mandala kaart, waar je wel even zoet mee zal zijn. En laten wij daar nu een paar mooie van hebben! Ben jij al helemaal klaar om te beginnen met inkleuren? Kijk dan maar even gauw mee!

Voor de beginners

Zie je het idee van lekker inkleuren wel zitten, maar ben je nog niet helemaal klaar voor een hele gedetailleerde mandala? Dan is deze prachtige mandala kaart in de vorm van een mooie bloem misschien wel iets voor jou. Gegarandeerd dat je hier wel even zoet mee bent, maar dat je ‘m niet te uitdagend vindt. Zie je die kleuren die je gaat gebruiken al voor je? Goed zo! Slijp dan die kleurpotloden maar goed, en verwen jezelf met zo’n mooie kaart!mandala kaart

Een stapje verder

Ben je klaar voor de volgende stap? Bestel dan deze kaart. Een mooie bloemvorm zit er nog steeds wel in, maar de patronen om in te kleuren zijn al iets intenser dan de vorige. Hier zul je wel even goed over moeten nadenken voor je de kleuren kiest die je wilt gebruiken. Ben je er klaar voor? Kleuren dan maar!

mandala kaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart