Ergens spijt van? Zeg eens sorry met een sorrykaart!

We doen allemaal wel eens domme dingen waar we later spijt van hebben. Soms floep je er ineens iets uit waarvan je later wou dat je het niet had gezegd. Ongelukjes kunnen nu eenmaal gebeuren. Alleen zit je er wel mee en is het enige juiste om te doen om gewoon sorry te zeggen. Je weet alleen niet helemaal hoe je dat nu gaat aanpakken. Iemand opbellen vind je moeilijk en een apple of sms’je voelt niet persoonlijk genoeg. Wat dacht je er dan van om sorry te zeggen met een sorrykaart? We hebben genoeg kaarten waarmee jij op een mooie manier kan zeggen dat iets je spijt. Kijk maar even mee, want we hebben een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht!

Puzzelen?

Misschien wel de makkelijkste kruiswoordpuzzel ooit, maar een leuke en originele manier om je spijt te betuigen. Wanneer je ergens spijt van hebt wil je dat vaak maar zo vaak mogelijk zeggen, zodat de ander weet dat je het meent. Op deze manier geef je een humoristische draai aan dat gegeven. Een waar een ander vast om kan lachen. Sorry!sorrykaart

Beetje prikkelbaar

Iedereen heeft wel eens last van een chagrijnige bui. Daar is ook helemaal niks mis mee. Het wordt echter wat moeilijker wanneer je in zo’n bui iemand kwetst. Door bijvoorbeeld iets stoms te zeggen. Gelukkig kun je zo’n fout makkelijk goedmaken door sorry te zeggen. Met deze sorrykaart met een leuk gedichtje is dat zo gebeurd. Makkelijk, nietwaar?

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart