Een trendy vakantiekaart voor jou!

Je hebt vakantie! Even geen verplichtingen meer, even er lekker tussenuit met je familie en gewoon een paar weken lang ouderwets genieten op een mooie en zonnige plek. Lekker met een boek en een fijne strandstoel genieten van zon, zee en strand. Af en toe een beetje cultuur snuiven en heerlijk eten. Dat klinkt een mens toch als muziek in de oren? Zoiets moois wil je natuurlijk delen met je familie en vrienden. En ja, dat kan via Instagram en Snapchat, natuurlijk. Maar ook op een andere, ouderwets, maar leukere manier.  Door een vakantiekaart te sturen! En daarvoor hoef je nauwelijks moeite te doen, want een leuke en trendy vakantiekaart is zo gemaakt en verstuurd, met Kaartje2Go. Vanaf je luie strandstoel op je mobiel is het helemaal zo gepiept. Nu hoef je er alleen nog eentje uit te kiezen. Kijk je gauw mee?

We love Paris!

Parijs. Stad van de liefde, van duizend dromen. Parijs heeft nog steeds een enorme aantrekkingskracht op heel veel mensen. Niet zoo gek, natuurlijk, met alles wat de stad te bieden heeft. Mode grootheden als Coco Chanel en Yves Saint Laurent hebben hun thuishaven daar. En Parijs heeft niet alleen veel te bieden qua mode, maar ook qua kunst en cultuur. Voeg daar een rijk verleden aan toe, en voila! Laat iedereen weten hoeveel jij ook van Parijs houdt en hoe heerlijk je vakantie er is met deze trendy vakantiekaart. Aan de binnenzijde kun je nog een mooie foto toevoegen. Oui, oui, we love Paris!

trendy vakantiekaart paris

Heerlijke groetjes!

Jij bent richting de zon vertrokken, en ligt nu te genieten op het strand van een exotisch oord. De wind ruist door de palmen en je geniet van een heerlijke cocktail. Af en toe is het leven toch zo ontzettend zoet. Dat moet je natuurlijk wel even delen met al je familie en vrienden. En dat kan perfect met deze tropische trendy vakantiekaart. Jaloersmakend, nietwaar? trendy vakantiekaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart