Een nieuwe woning?Stuur het verhuisde stel een leuke kaart met Kaartje2Go!

Nieuwe woning, een heel nieuw begin! Wat een geweldig moment is het om de sleutels in handen te krijgen, nu kun je eindelijk aan de slag met klussen zodat het jullie eigen paleisje wordt. Zijn jullie vrienden onlangs verhuisd naar een nieuwe woning? Dan is het hartstikke leuk als u hen verrast met een leuk kaartje.

nieuwe woning

Bovenstaande kaart is erg populair vanwege zijn stoere look uit steigerhout, dit zie je tegenwoordig ook vaak binnen het interieur terug. Vooral bij jongere mensen is deze stijl erg gewild. Feliciteer het verhuisde stel met deze toffe kaart in steigerhout look.

nieuwe woningWaarschijnlijk kunnen ze nu echt even geen verhuisdozen meer zien, maar deze hoeven ze gelukkig niet uit pakken! Deze originele kaart past wel erg goed in het thema verhuizen, de ontvangers kunnen er vast wel om lachen.

Een verhuizing is een behoorlijke onderneming want er moet erg veel geregeld en aangevraagd worden. Daarnaast moeten er keuzes worden gemaakt over de muren, de keuken en de vloerbekleding. In de oude woning moet alles worden uitgezocht en ingepakt en er moet natuurlijk ook een verhuisbusje geregeld worden. Als de laatste doos is uitgepakt zijn de meeste mensen inmiddels aan vakantie toe, het klussen na werktijd en in het weekend is best zwaar. Des te meer reden om uw vrienden te feliciteren met hun mooie nieuwe huis. Dat hebben ze zeker verdiend na al dat harde werken.

Nieuwe woning, dat verdient een kaartje

We hebben u bovenstaand ter inspiratie al een aantal voorbeelden gegeven van leuke verhuiskaarten. Met Kaartje2go kunt u altijd kiezen uit een ruim aanbod aan felicitatie kaarten. Ook kunt u een ontwerp naar geheel eigen smaak aanpassen, dus ook voor u zit er vast een geschikte kaart bij. Kies vandaag nog een leuke kaart uit en feliciteer uw vrienden met hun nieuwe woning.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart