Een mooie fotocollagekaart voor 25 jaar huwelijk!

Je kan je jullie trouwdag haast nog als de dag van gisteren herinneren. Wat was je intens gelukkig en wat was het een perfecte, geweldige dag voor jou en je lief. Het is haast niet te geloven dat jullie inmiddels al 25 jaar bij elkaar zijn. Dat is toch maar mooi een kwart eeuw! Nog iedere dag prijzen jullie jezelf gelukkig met de ander. Bij diegene kun jij namelijk helemaal jezelf zijn. De ander neemt je zoals je bent. Iedere dag is een klein avontuur met elkaar. Jullie maken elkaar aan het lachen en zijn nog steeds heel erg verliefd op elkaar. Vier je mooiste momenten met een mooie fotocollagekaart, als uitnodiging voor jullie jubileum. De mooiste hebben we voor je verzameld! Kijk je gauw mee?

Sprong in de tijd!

Wat is er een hoop veranderd in 25 jaar! Toch is er ook een hoop hetzelfde gebleven tussen jullie. Goed, jullie zijn wat ouder, maar de liefde is gebleven. Vier jullie 25 jaar huwelijk met een mooie sprong in de tijd met twee leuke foto’s. Een van vroeger en een van nu. Gefeliciteerd!  Mooiste momenten

Vier al jullie mooiste momenten samen, met jullie kinderen en familie, met deze mooie kaart. Jullie verhaal wordt prachtig verteld in deze momenten. Nodig iedereen uit om jullie 25 jaar samen met jullie te vieren. Van harte gefeliciteerd!

fotocollagekaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart