Dol op kunst? Kijk eens naar onze kunstkaarten!

kunstkaarten Johannes vermeerBen jij een echte kunstliefhebber? Dat snappen we wel. Kunst is mooi, interessant en spannend om naar te kijken. Ook kan kunst de perfecte aanvulling op je interieur zijn. Als groot kunstliefhebber zou je het liefst van iedere schilder die je interessant vindt werk willen hebben. Dat kost echter geld, maar je kunt ook wat kleiner beginnen. Hoe dan? Nou, met onze mooie collectie kunstkaarten, bijvoorbeeld! Superleuke kaarten om te versturen voor een keur aan gelegenheden, maar ook om lekker zelf te houden. Deze mooie kunstkaarten kunnen het begin zijn van een prachtige inspiratiemuur. Wat maak jij vandaag? Dat is de vraag. Benieuwd naar de collectie? Kijk dan maar eens gauw mee!

Klassieke kunstkaarten

De impressionistische schilderijen van Van Gogh, wie kent ze niet? Al was de schilder berucht vanwege het feit dat hij in een dolle bui zijn oor had afgesneden en zichzelf vervolgens geportretteerd had, schilderen kon hij. Naast Van Gogh is ook Klimt een favoriet van velen, en wie moet niet eventjes stil staan bij het werk van Degas? Kunstklassiekers genoeg, in ieder geval. Welke hangt straks bij jou aan de muur?kunstkaarten vincent van goghkunstkaarten Gustav klimt

kunstkaarten edgar degas

Met recht een van de beroemdste schilderijen in de kunstgeschiedenis, ‘Het meisje met de parel’ van Johannes Vermeer. Haar blik blijft eeuwen na de voltooiing van het schilderij nog steeds achtervolgen.

kunstkaarten Johannes vermeer

Moderne kunst

Toch meer een fan van hedendaagse kunst? Ook dat hebben we voor je in de collectie. De mooiste kaartjes zie je hier. Zoals onderstaand sfeervol schilderij van een huis. Mooi om in huis te hangen, maar ook leuk als kaart om te sturen na een verhuizing. Dat is weer net even anders!

kunstkaarten

Deze mooie tekening lijkt wel een prehistorische grottekening. Prachtig om naar te kijken, een werk dat emotie oproept en de aandacht vasthoudt.kunstkaarten

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart