Designer Spotlight! Maak kennis met Wilma Wolf!

Eens in de zoveel tijd zetten we een designer even in het zonnetje. Vandaag is het de beurt aan Wilma Wolf! Tijd om even goed kennis te maken met Wilma en al haar leuke en mooie ontwerpen. Wie is Wilma Wolf? Wilma is getrouwd en heeft twee dochters. Al tien jaar houdt ze zich bezig met het ontwerpen van kaarten voor elke gelegenheid, van kerstkaartjes tot geboortekaartjes, het maken van fotoboeken en leuke traktaties. En nu ontwerpt ze dus met veel liefde en plezier voor Kaartje2Go. Wilma heeft een open, heldere en vrolijke stijl, die eigenlijk meteen herkenbaar is. Ze gebruikt veel minimalistische, heldere illustraties in combinatie met leuke patronen en mooie handlettering. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens gauw mee!

Verhuisbericht

Vaak hebben de ontwerpen van Wilma een beetje een Scandinavisch tintje, door hun minimalistisch design en mooie, simpele patronen en illustraties. Dit leuke verhuisbericht springt daardoor meteen in het oog. In simpel zwart-wit, maar allesbehalve saai! Het design is helder en duidelijk. De boodschap komt goed over. Wij zijn verhuisd!

verhuiskaart wilma wolf scandinavisch

Beterschap van Wilma Wolf

Naast mooie handlettering en leuke, vrolijke illustraties, kan Wilma Wolf ook goed overweg met woordspelingen. Dat blijkt wel uit dit vrolijke kaartje om iemand beterschap mee te wensen. Het lieve geillustreerde schaapje blaat zijn beterschapswens al naar de zieke drommel. Beterschaap! wilma wolf beterschapskaart schaap

Dat was even een kleine greep uit de vele ontwerpen van Wilma Wolf. Hopelijk heb je zo een beetje een leuke indruk gekregen. Vind je de ontwerpen nu ook ontzettend tof en wil je er meer bekijken? Dat kan hier!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart