Designer Spotlight! Maak kennis met Mierpapier!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Mierpapier, die met haar vrolijke illustraties vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Maar wie is Mierpapier eigenlijk? Mierpapier is het geesteskind van Miranda Mulder. Ze houdt heel erg van lekker frutten met papier-mache en de vrolijke, gekke figuurtjes op haar kaarten zijn dan ook allemaal van haar hand. Tof, he? Miranda Mulder vindt het fijn als mensen vrolijk worden van haar creaties. Nou, volgens mij zit dat hartstikke goed! Benieuwd geworden? Kijk maar eens gauw mee naar alle kleurrijke kaartjes!

Bloemen & bijtjes

Van deze vrolijke kaart wordt toch haast iedereen blij? Leuk om naar te kijken en leuk om te versturen, voor meerdere gelegenheden. Leuk voor Moederdag, of gewoon zomaar, maar ook voor als je gaat samenwonen! zomaar bloem en bijtjes moerpapier

Beterschap!

Wanneer je ziek bent is het ontzettend fijn om te weten dat er iemand aan je denkt. Dat vrolijkt een zieke toch wel een beetje op. En al helemaal als iemand je beterschap wenst met dit leuke kaartje! Van dit vrolijke monster wordt de zieke vast een stuk blijer!

beterschapskaart kind monster mierpapier

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart