Designer Spotlight! Maak kennis met Tirzaworld!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Tirzaworld, die met haar hippe en vrolijke ontwerpen vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Maar wie is Tirzaworld nu? Tirzaworld is het merk van illustrator Tirza van Hensbergen. Haar illustraties zijn veelal geïnspireerd door kinderboek illustraties, de fantasierijke wereld van games en character design uit Japan. Haar vrolijke en speelse stijl springt meteen al in het oog. Al nieuwsgierig geworden naar haar ontwerpen? Kijk dan maar eens gauw mee!

Bedankt!

Wil je graag iemand ergens voor bedanken? Omdat hij of zij je geholpen heeft of omdat diegene iets liefs voor je heeft gedaan? Dit leuke knipogende katje helpt je daar maar al te graag mee! Dus, zeg het eens met een kaartje. Heel erg bedankt voor alles, thanks!

Tijd voor een High-Tea!

Houd jij ook zo van High-Tea’s? Dan is het misschien leuk om een High-Tea te organiseren. Of om die High-Tea lekker ergens anders uit te besteden en je vrienden uit te nodigen om mee te gaan. Met dit super vrolijke en schattige kaartje komt dat vast helemaal goed. Tijd voor een High-Tea!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart