Designer Spotlight! Maak kennis met Revista!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Revista, waarvan grafisch ontwerper en illustrator Karin van der Vegt het gezicht is achter de naam.¬†Met haar vrolijke illustraties heeft ze vast al veel glimlachen op vele gezichten weten te toveren. Maar wie is Revista nu? Revista is een Spaans woord, en heeft meerdere betekenissen. Vista’ is een uitzicht, zeker al de moeite waard. ‘Re-vista’ staat voor opnieuw kijken. Anders kijken. Je ziet vaak wat in eerste instantie niet opviel. Kijk om je heen en laat je verrassen. Karin van der Vegt gebruikt voor haar werk de nieuwste technieken, maar zorgt ervoor dat er altijd een handgemaakt element in haar ontwerpen zit. Zo ook bij haar kaartjes! Benieuwd naar haar werk? Kijk dan maar gauw mee!

Succes met je examen!

Het is bijna zover, over een tijdje gaan de schoolexamens weer beginnen. Een spannende tijd voor veel scholieren, want hier hebben ze naartoe gewerkt. Na maanden van ploegen en zweten komt het aan op een paar toetsen die in korte tijd gemaakt moeten worden. Best wel iets om nerveus van te worden. Wat is er dan fijner om een leuke kaart te ontvangen van iemand die je succes wenst? Hartstikke leuk! Zeker als het om zo’n mooie kaart als deze van Revista gaat, is een scholier helemaal klaar voor de examens. Kom maar op!erevista kaart succes examen

Voor een jubileum

Kijk dit snoezige kaartje nou. Is ‘ie niet perfect als uitnodiging voor een 50-jarig jubileum? De vele getekende hartjes staan voor de vele jaren van liefde die het gelukkige stel al gekend heeft en die nog komen gaan. Wat een plaatje van een kaartje, Revista!

jubileum 50 jaar revista

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart