Designer Spotlight! Maak kennis met Loulou & Ting!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Loulou & Ting. Maar wie zijn deze twee schattige meisjes nu? Loulou & Ting zijn twee  twee lieve, stoere hartsvriendinnen die elke dag weer mooie avonturen beleven samen met hondje Pup. De meisjes zijn geïllustreerd en bedacht door illustratrice en grafisch vormgeefster Arjet Aafjes. Tegenwoordig is er ook een nieuwe vriendin voor het duo bijgekomen, Coco genaamd. De kaarten van Arjet Aafjes van haar vrolijke vriendinnetjes zijn lieflijk, schattig en ontzettend leuk! Nieuwsgierig geworden naar haar werk? Kijk dan gauw mee en laat je meevoeren in de wereld van Loulou & Ting!

Fijne verjaardag!

Niet een, niet twee, maar drie schattige meiden wensen jou, of iemand anders, een hele fijne verjaardag. Met hun guitige snuitjes lachen ze je toe, en hopen ze dat je een hele fijne dag hebt. En omdat twee lieve snoetjes nog niet genoeg zijn, hebben Loulou & Ting op dit kaartje hun nieuwe vriendin Coco meegenomen. Is dat niet ontzettend leuk? Aan de binnenkant kun je een mooie persoonlijke boodschap neerpennen om het geheel af te maken. Wacht niet langer, en stuur deze prachtige kaart naar een gelukkige jarige.

Loulou & Ting

Oeps, te laat!

Ben je vergeten op tijd een kaartje voor iemands verjaardag te sturen? Niet getreurd! Hondje Pup komt je helpen excuses maken. En wanneer deze schattige pup zijn excuses maakt, zullen harten smelten. Want wat is het een schatje. Je vergissing is je zo vergeven met dit leuke kaartje, dus waar wacht je nog op?

Loulou & Ting

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart