Designer Spotlight! Maak kennis met Kim Overweg!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Kim Overweg die met haar vrolijke illustraties vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Maar wie is Kim Overweg nu? Kim is een grafisch ontwerper en illustrator, die graag mooie cartoonachtige meisjes en vrouwen digitaal tekent, met een vleugje Disney magie. Haar werk is speels, vrolijk en dromerig. Ben je al nieuwsgierig geworden naar haar werk? Kijk dan maar eens gauw mee!

Zwemmen & zeemeerminnen

Jouw zwemfeestje is pas echt compleet met deze mooie uitnodiging met een prachtig zwemmende vrolijke zeemeermin erop. Ziet ze er niet geweldig uit met haar goudgele haren en gouden staart? Een droom om naar te kijken!

kim overweg

Welcome to my tea party!

Geef je een high-tea? Vergeet niet om een mooie uitnodiging te sturen naar al je genodigden. Zoals deze schattige illustratie van Kim Overweg van een vrolijk dansend kopje en schoteltje. Dat ziet er al gezellig uit. You’re invited to my tea party!

kim overweg

kim overweg

Veel geluk met je nieuwe baan!

Deze vrolijke badeend van Kim Overweg heet Pucky The Lucky Ducky, en zal je veel geluk en succes brengen bij je nieuwe baan. Een beetje geluk kan iedereen altijd wel gebruiken, dus stuur vandaag deze kaart nog naar iemand die net een nieuwe baan heeft gevonden. Veel geluk!

kim overweg

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart