Designer Spotlight! Maak kennis met Kalma Design!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Kalma Design! Kalma Design bestaat uit Mariska en Joas Folkertsma, samen gespecialiseerd in grafische vormgeving, illustratie, fotografie, beeldbewerking, film en animatie. Met hun leuke kaartjes hebben ze vast en zeker al een heleboel mensen blij gemaakt. Ze hebben al een heleboel kaartjes ontworpen, en blinken dan ook uit door hun enorme veelzijdigheid. Van schattige geboortekaartjes tot de kaartjes uit hun Funky Fresh collectie, er zit voor iedereen wel wat wils bij! Benieuwd geworden naar hun werk? Kijk dan maar gauw mee!

Funky Fresh

We hadden het er net al even over, maar Kalma Design heeft verschillende toffe collecties, waaronder de Funky Fresh collectie. Ontzettend leuke kaartjes om zomaar te versturen, door een boodschap aan de binnenzijde neer te pennen maak je een kaartje specifiek en persoonlijk. Deze ontwerpen springen in het oog, en zijn ook heel leuk om in te lijsten en aan je muur te hangen!

kalma design

Een superleuk, hip en humoristisch kaartje om bijvoorbeeld een voor zichzelf beginnende vrouw mee te feliciteren, of gewoon omdat je vindt dat jouw vriendin een ontzettend stoer wijf vindt, en dat wel even gezegd mag worden. You go, Lady Boss!

Superleuke verhuiskaart!

We zeiden al dat Kalma Design van vele markten thuis was, en zo blijkt maar weer! Deze trendy en vrolijke verhuiskaart is wel even wat anders dan de kaart hiervoor. Hartstikke leuk om te sturen als je net verhuisd bent, em helemaal happy bent met je nieuwe stekje. Gefeliciteerd!verhuiskaart nieuwe woning karma design

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart