Designer Spotlight! Maak kennis met Irma Ruifrok!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Irma Ruifrok, die met haar hippe en vrolijke ontwerpen vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Maar wie is Irma Ruifrok nu? Irma Ruifrok is illustrator. Al ruim 10 jaar illustreert ze met veel plezier educatieve leesboekjes, dessins voor behang en cadeaupapier. Haar kaartjes zijn vrolijk, schattig en hebben vaak een retro tintje. Al nieuwsgierig geworden naar haar ontwerpen? Kijk dan maar eens gauw mee!

Hip, Hip, Hooray!

Een verjaardag was nog nooit zo leuk, als met dit hippe, feestelijke kaartje! Je hoort de platenspeler haast al spelen en krijgt meteen zin om te dansen. Het is je verjaardag en het is tijd voor een goed feestje. Hip, Hip, Hooray!

25 jaar getrouwd!

25 jaar getrouwd? Van harte gefeliciteerd! Dit leuke kaartje is perfect voor een gelukkig getrouwd stel. Naast retro illustraties toont Irma Ruifrok naast retro vibes ook een talent voor mooie en pakkende typografie. Mooi, nietwaar? Wij vinden van wel!Irma Ruifrok

Boo!

Casper het spook kan wel inpakken, want dit schattige sprookje stoot hem vast en zeker van de troon. Echt angstaanjagend is ‘ie niet, maar hij wenst je wel een hele fijne Halloween. Boo!

Irma Ruifrok

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart