Designer Spotlight! Maak kennis met Illustratie En Zo!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Illustratie En Zo, die met haar hippe en diverse ontwerpen vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Maar wie is Illustratie En Zo nu? Illustratie En Zo is het geesteskind van Yvonne Windhorst Maaskant. Zelf omschrijft ze haar ontwerpen en tekenstijlen als zeer divers. Vaak maakt ze daarbij gebruik van mooie en pakkende typografie. Al nieuwsgierig geworden naar haar ontwerpen? Kijk dan maar eens gauw mee!

Hiep, hiep, hoera!

Heb je ooit zo’n mooie, vrolijke, hippe, maar toch stoere verjaardagskaart gezien? We durven te wedden van niet. Voor een volgende verjaardag weet jij alvast welke kaart je zult gaan sturen. Van harte gefeliciteerd en hiep, hiep, hoera!

Illustratie En Zo

Geluk en sterkte

Ken jij iemand die wel een beetje geluk en sterkte kan gebruiken? Stuur dan diegene dit mooie kaartje van Illustratie En Zo. Inderdaad, dit kaartje is gemaakt door dezelfde ontwerper als het kaartje hierboven. Net even anders weer, of niet? Dat maakt de ontwerpen van Yvonne Windhorst Maaskant zo leuk!Illustratie En Zo

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart