Designer Spotlight! Maak kennis met Heleen van Buul!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Heleen van Buul die met haar vrolijke illustraties vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Maar wie is Heleen van Buul nu? Heleen is een grafisch ontwerper en ontwerper van patronen, wonend en werkend in Den Haag. Al van kinds af is ze dol op tekenen en ontwerpen. Haar ontwerpen zijn vaak geïnspireerd door de natuur, geometrie en typografie. Nieuwsgierig geworden naar haar werk? Kijk dan maar eens gauw mee!

Nieuw huis!

Wauw, wat een mooi patroon van huizen. Dit is toch wel even iets anders dan een standaard verhuiskaartje. Deze eyecatcher zal zeker opvallen tussen alle reguliere post. Een prachtig patroon van gestyleerde woningen bestaande uit vierkantjes en driehoeken van Heleen van Buul. Dus waar wacht je nog op?

Heleen van Buul

Happy Halloween van Heleen van Buul!

Het wordt een super Halloween met deze vrolijke wenskaart. Deze vriendelijke vleermuizen willen je maar wat graag een fijne Halloween wensen. Sommigen zijn er nog niet helemaal klaar voor, en anderen staan al te popelen. Of vliegen, zo je wilt. Zijn het geen schatjes? Happy Halloween!

heleen van buul

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart