Designer Spotlight! Maak kennis met Erica Zwart Designz!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Erica Zwart Designz, die met haar hippe ontwerpen vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Maar wie is Erica Zwart Designz nu? Erica Zwart is sinds 2012 kaartjesontwerper voor Kaartje2Go. Zelf omschrijft ze haar stijl als strak, stoer, artistiek en trendy. Haar ontwerpen kenmerken zich door een sterke typografie en een simpel kleurenpalet, meestal zwart-wit. Ook houdt ze van strakke grafische patronen en vormen. Al nieuwsgierig geworden naar haar ontwerpen? Kijk dan maar eens gauw mee!

Strak & zakelijk

Als werkgever of bedrijf wil je natuurlijk al je werknemers fijne feestdagen toewensen. Om ze te bedanken voor hun inzet en toewijding het afgelopen jaar en ze alle goeds voor het nieuwe jaar te wensen. Met een mooie zakelijke kaart voor de feestdagen zoals deze wordt die feestdagen wens vast goed ontvangen! Dit strakke, grafische ontwerp  van Erica Zwart Designz met een patroon van cadeaupakjes is zowel vrolijk als strak. Fijne feestdagen gewenst, collega’s!erica z

Be awesome!

Een goed begin is het halve werk, en met een spreuk als deze begin jij de dag pas echt goed. Positiviteit doet wonderen, zeker voor je zelfvertrouwen. Met deze mooie kaart aan je muur ben jij helemaal klaar voor de nieuwe dag. Leuk om te krijgen, maar ook heel leuk om naar iemand te sturen, als een mooie herinnering om iedere dag het beste uit jezelf te halen. Be awesome today!

be awesome today

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart