Designer Spotlight! Maak kennis met De Schildertuin!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan De Schildertuin van Hilde Reurink die met haar vrolijke illustraties vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Maar wie is Hilde Reurink nu en wat is de kracht van de Schildertuin? Hilde is freelance illustrator en ontwerper. Het werk en de kaarten die ze maakt onder de naam de De Schildertuin zijn opvallend anders: vrolijk, fantasierijk en met een mix van illustraties, (handlettering) tekst en foto’s. Ben je nieuwsgierig geworden naar Hildes werk? Kijk dan maar eens gauw mee!

In hogere sferen

De Schildertuin werkt met veel verschillende materialen en technieken. Dan kan die werkwijze wel eens resulteren in zo’n mooi psychedelisch kaartje met caleidoscopisch effect als deze. Foto’s en tekeningen zijn gecombineerd tot een prachtige afbeelding. De paarse olifant lijkt je al tegemoet te zweven. Je begeeft je al haast in hogere sferen, nietwaar? Leuk om te sturen en leuk om in te lijsten!

De schildertuin

Kunst van De Schildertuin

Sommige kaartjes zijn zo prachtig, die moet je helemaal niet versturen. Nou, wel naar jezelf, natuurlijk. Zoals dit mooie dromerige kaartje in collage stijl van De Schildertuin. Dus, vind een mooi plekje aan je muur en hang er dit prachtige kunstwerkje op!

de schildertuin

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart