Designer Spotlight! Maak kennis met Antonette Vijfvinkel!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Antonette Vijfvinkel, die met haar vrolijke illustraties vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Antonettes kaartjes kenmerken zich door mooie zachte pastelkleuren, retro invloeden en prachtige typografie. Haar kaartjes zijn werkelijk een feest om naar te kijken! Antonette Vijfvinkel heeft een grote passie voor fotografie en vormgeven en dat zie je terug! Nieuwsgierig geworden naar haar prachtige kaartjes? Kijk dan maar gauw mee! 

Een vrolijke verjaardag

Je verjaardag is een speciale dag, en deze dag wordt net dat beetje specialer met het juiste kaartje. Zoals deze prachtige verjaardagskaart van Antonette Vijfvinkel! Met prachtige letters, een mooie tekst en vrolijke kleuren tovert zij vast en zeker een grote glimlach op het gezicht van de jarige. Love, sunshine, rainbows and joy for your birthday! antonette vijfvinkel

Grote dromen

Wat een schattig geboortekaartje is dit, zeg! Perfect om kersverse ouders te feliciteren met de geboorte van hun kindje. Dit zachte, zoete kaartje met een schattige olifant en mooie tekst van is een feest om naar te kijken. Dus te mooi om te laten liggen. Dream big, little one!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart