Designer Spotlight! Maak kennis met Aly Katstra!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Aly Katstra, die met haar vrolijke illustraties vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Maar wie is Aly Katstra nu? Sinds 2016 werkt Katstra als freelance illustrator en vormgever. Ze houdt ontzettend van het leven, de natuur, monochrome tinten, quotes en illustraties. Dit probeer ik zoveel mogelijk in mijn ontwerpen te verwerken. Haar motto is dan ook: “Let’s inspire each other and create new things”. Laten we meteen de daad bij het woord voegen en een blik werpen op een aantal van de leuke kaartjes die Aly heeft ontworpen. Kijk je gauw mee?

Mooi voor je interieur

Met haar grote liefde voor mooi design en handettering in haar gedachten, heeft Aly Katstra een heel stel kaartjes ontworpen die niet zullen misstaan in je moderne interieur. Mooie spreuken voor aan de muur, of een prachtige minimalistische tekening voor aan de wand om jouw interieur net dat beetje extra te geven. Kijk maar eens mee naar deze mooie kaartjes, die elk interieur naar een hoger plan kunnen tillen.

La vie est belle

Het leven is mooi en soms vergeten we dat weleens. Hoe leuk is het dan om deze prachtige uitspraak als een reminder aan jezelf aan je muur te hangen? Wanneer je dan even een baaldag hebt, kun je er een blik op werpen en bedenken waar je allemaal eigenlijk dankbaar voor bent. Wedden dat je binnen no-time weer een tevreden glimlach rond je mond hebt? Want het leven is mooi. La vie est belle.

aly katstra

Pijlen

Dit mooie kaartje zal vast en zeker een blikvanger in jouw woonkamer worden. Wat het voor jou betekent, mag je lekker geheim houden, maar een mooie print is het zeker!aly katstra

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart