Designer Spotlight! Maak kennis met A Happy Face!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan A Happy Face, merknaam van Annemiek van der Weide, die met haar mooie kaartjes vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Maar wie is A Happy Face nu? A Happy Face is het geesteskind van Annemiek van der Weide en produceert mooie kaartjes en posters. Annemiek van der Weide fotografeert heel graag en gebruikt altijd eigen beelden en illustraties in mijn designs. Haar kaartjes kenmerken zich door hun kleurrijke, diverse ontwerpen, met prachtige typografie. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar gauw mee!

Kiss me please

Een vrolijk en leuk kaartje van cactussen uit de Cactissimo collectie van A Happy Face. Perfect om naar die ene crush te sturen. Hopelijk heeft je crush humor en ziet ‘ie in dat het allemaal met een knipoog is. Al zeg je geen nee tegen een leuke eerste date, natuurlijk!

A Happy Face cactissimo kiss me please

Geslaagd! Put on A Happy Face!

Het feest spat ervan af met dit vrolijke kaartje in Andy Warhol popart stijl. Stuur deze knaller naar een geslaagde, en laat het feest beginnen!

A Happy Face rugtas popart geslaagd

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart