Designer Spotlight! Maak kennis met Hippe Kip & Koter!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Hippe Kip & Koter, die met haar vrolijke illustraties vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Maar wie is Hippe Kip nu? Hippe Kip is het geesteskind van Monique. Ze heeft een dochter, Sophie , en een kat die Bubbel heeft. Ze maakt vooral mooie en lieve geboortekaartjes. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur, tijdschriften, blogs en exposities. Ze houdt van muziek, dansen, heel hard zingen (vals) en veel lachen.Benieuwd geworden naar haar werk? Kijk dan maar gauw mee!

Voor een lief meisje

Hippe Kip & Koter ontwierp dit superschattige geboortekaartje voor een meisje. Is ‘ie niet prachtig? Helemaal leuk als je dochter Luna, Lune of Maan heet, maar ook voor andere namen echt te gek. De foto is natuurlijk te vervangen door een mooie eigengemaakte plaat.

geboortekaartje hippe kip & koter

Stoer & hip

Een stoere en hippe geboortekaart van Hippe Kip & Koter voor een jongen. Door het gebruik van de verschillende soorten typografie en handlettering, en de speelse plaatsing van de letters is deze kaart helemaal van nu!

hippe kip & koter geboortekaartje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart