Designer Spotlight! Maak kennis met Cartita Design!

ns in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaag is het de beurt aan Cartita Design, die met haar prachtige illustraties vast al veel glimlachen op vele gezichten heeft weten te toveren. Maar wie is Cartita Design nu? Aan het roer van Cartita Design staat Caroline Bonne-Muller. Ze is een Nederlandse artiest, die momenteel in Zwitserland woont. Ze heeft veertien jaar als modeontwerpster gewerkt en is sinds 2010 bezig met het ontwerpen en maken van wenskaarten. Haar wenskaarten zijn veelal voorzien van mooie typografie en illustraties. Deze zijn meestal geschilderd met acryl verf in combinatie met digitale bewerkingen. Benieuwd naar haar werk? Kijk dan maar gauw mee!

Zo cool

Van dit vrolijke en lieve kaartje met humor smelt jouw Valentijn vast en zeker. Al is het niet meer dit jaar, dan zeker volgend jaar. Want tegen zo’n leuk kaartje kan toch niemand ‘nee’ zeggen? Zeker niet als dat kaartje ook nog eens jouw humoristische kant laat zien. De vrolijke illustraties en hippe typografie maken dit kaartje een echte eyecatcher, waarop iemand wel antwoord moet geven. Wil jij mijn Valentijn zijn?

partita design

Happily Ever After!

Ook voor een hippe en mooie Save The Date kaart ben je bij Cartita Design aan het juiste adres. Deze sprankelende kaart is daar het perfecte voorbeeld van. Een vrolijk en frisse kaart om je huwelijksdatum mee aan te kondigen. Hand geletterd en hand geschilderde klaprozen. Love, laughter en happily ever after!

cartita design

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart