De zoetste uitnodigingen voor een high-tea!

De high tea: een term die wij kennen uit Engeland en staat voor een thee feestje. Liters thee en veel, heuuul veel zoetige en hartige snacks die genuttigd worden met vrienden, familie en/of kennissen. Zorg dat je goed gezeldschap hebt, want gezien de hoeveelheid eten ben je wel even ‘zoet’. Natuurlijk hoef je niet per se de deur uit voor een leuke en gezellige high-tea. Wat dacht je er van om er zelf een te organiseren bij je thuis? Iedereen kan hapjes maken en zo maak je er samen een gezellige dag van. Bij zo’n high-tea hoort natuurlijk een mooie uitnodiging, om iedereen op de hoogte te brengen van je feestje. Nieuwsgierig geworden naar de uitnodigingen? Kijk maar eens gauw mee!

Kitsch & kleurrijk

Als er iets een excuus is voor een kleurrijke en over-the-top kitsch kaart, is het wel een high-tea. Met deze mooie uitnodiging zit je dan wel goed! Pas de kaart nog even aan aan je eigen wensen en klik op verzenden. Klaar is Kees! Kom je ook?high-tea

Hip & trendy

Een high-tea houden is een oud gebruik, maar eentje die je makkelijk in een modern jasje kunt steken. Jij gaat deze keer voor een hippe en trendy variant. Dan mag een hippe en trendy uitnodiging niet ontbreken. Je vrienden staan vast al te popelen bij het zien van deze mooie kaart.

high-tea

Net als Wonderland

Je waant je al haast Alice in Wonderland, met deze ultrakorte uitnodiging. En dat is best een leuk idee voor een thema, eigenlijk. Zoek dus je meest kitscherige servies uit en maak van je high-tea een echt Wonderland!

high-tea

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart