De spookachtigste looks voor Halloween!

Halloween staat bijna voor de deur! Heb jij er ook al zo ontzettend veel zin in? Voor velen het leukste feest van het jaar door de heerlijke combinatie van lekker griezelen en je mooi of monsterachtig optutten. Elk jaar is het weer een feestje te bedenken hoe jij je zal optutten. Meestal heb je ruim van tevoren al bedacht hoe je er uit wilt zien en wat je aan zal trekken en hoe je make-up eruitziet. Dit jaar is het anders. Weet je nog niet wat je moet doen met Halloween? Niet getreurd, want wij hebben de nodige inspiratie voor je verzameld! Zo kun jij zelfs last-minute nog iedereen versteld doen staan met jouw te gekke Halloween look! Kijk je gauw mee?

Skulls, skulls, skulls

Schedel looks of ‘skull looks’ zijn hot, hip en happening in Halloweenland. Niet zo gek, ook, want je kunt er eindeloos mee variëren. Ga je voor een klassieke schedellook, of toch voor eentje geïnspireerd op het Mexicaanse feest ‘Dia De Los Muertos’? Dit is een feestdag waarbij overleden dierbaren worden gevierd en herdacht en waarbij mensen vaak met mooi versierde schedelschmink over straat gaan. Ook kun je kiezen om voor een ‘mooie’ schedel look te gaan, of voor een halve. Inspiratie genoeg, in ieder geval!

Deze prachtige ‘Dia De Los Muertos’ geïnspireerde look zal je zeker in het middelpunt van de belangstelling laten staan. De look is gemaakt door Honey van Honeygirlsworld. Ze maakte er een tutorial van, zodat jij deze look exact kan namaken! looks halloween looks halloween

Sexy…Alles?

Een gek Halloween fenomeen is dat tegenwoordig alles ‘sexy’ kan zijn. Dus, heb je zin in iets geks om mensen te laten lachen? Ga dan als sexy maiskolf of sexy WC borstel. Of wees creatief en bedenk zelf iets ludieks!

looks halloween

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart