De mooiste kaarten voor een perfecte winterbruiloft!

Ga je trouwen? Van harte, harte gefeliciteerd! Wat een gelukkig nieuws. Je trouwdag wordt niet voor niets ‘de dag van je leven’ genoemd. Het is een bijzonder moment, het moment waarop je dan eindelijk je ‘ja-woord’ geeft aan diegene van wie je het meeste houdt. Je geliefde, je partner, je allerbeste vriend. Jullie kunnen eigenlijk niet wachten om te gaan trouwen! Jullie hebben besloten in de winter te trouwen, voor een prachtig Winter Wonderland gevoel. Voordat jullie huwelijk kan plaatsvinden, moet er echter nog wel van alles geregeld worden. Zoals de kaartjes! Want niet alleen een trouwkaart moet uitgekozen en verstuurd worden, ook een mooie Save The Date kaart en een mooi bedankkaartje voor al je gasten mag niet ontbreken. Zoek ze nu alvast uit en heb alvast bergen aan voorpret! Nieuwsgierig geworden naar onze mooie kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Winter Wonderland

Kom alvast helemaal in de stemming voor een winterbruiloft met deze mooie Save The Date kaart. Lieflijk in ijsblauw, met witte hartjes die aan sneeuwvlokken doen denken, waan jij je al bijna in een prachtig Winter Wonderland. Stuur deze kaart ruim van tevoren zodat je dierbaren een plekje vrijhouden in hun agenda. 

Winterse sferen

Kom helemaal in winterse sferen met deze prachtige trouwkaart, die je meteen dat fijne warme kerstgevoel brengt. Zo wordt trouwen in de winter pas echt een sprookje. Zie je het al voor je? Met deze trouwkaart voor een winterbruiloft vast en zeker! 

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart