De leukste kaartjes voor een kerstborrel!

Het naderen van het einde van het jaar vraagt om een mooi feestje. Zeker voor je bedrijf of club. Dan is het zaak om zo’n feestje maar snel te gaan organiseren, want de kerstdagen komen er met rasse schreden aan. Een kerstborrel plannen vraagt immers om een goede organisatie, want er gaat veel tijd in zitten. Natuurlijk hoort daar ook een mooie uitnodiging bij. Heb je nog geen tijd gehad om een mooie uitnodiging uit te zoeken en te versturen? Geen zorgen, met een van onze mooie kaartjes voor een kerstborrel heb je dit zo geregeld. Zo gemaakt en zo verstuurd! Nieuwsgierig geworden naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee! Zo heb jij binnen no-time de perfecte kaartjes voor een kerstborrel gevonden! Een mooie rode envelop krijg je er gratis van ons bij. fijne feestdagen!

Gouden confetti

Een kerstborrel is een feestelijke gebeurtenis. Dan mag een uitnodiging voor zo’n geweldig feest dat zeker ook uitstralen. Deze mooie kaart is zowel elegant als feestelijk, met mooie gouden typografie en gouden confetti. Tussen de confetti stippen zitten ook nog eens sterretjes verstopt. Wat wil een mens nu nog meer? Adresseren en versturen maar!

kaartjes voor een kerstborrel

Vandaag is rood

Als er een kleur is die we met kerst associeren is het wel de kleur rood. Van Rudolph met zijn rode neus, tot de overvloed aan rode kerstballen en kerststerbloemen, rood is met kerst overal. Met deze rode kerstkaart zit het met dat kerstgevoel dus wel goed. Kom je ook op de kerstborrel? Daar proosten we op! kaartjes voor een kerstborrel

kaartjes voor een kerstborrel

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart