Tijd voor je communie? Vind hier je communiekaart voor een meisje!

Je eerste communie is een belangrijk moment in je leven. Het is een feestelijke gebeurtenis waarbij je voor het eerst kennis zal maken met het geloof.  Er wordt gevierd dat het kind voor het eerst de Eucharistatie nadert, wat onder andere inhoudt dat hij of zij voor het eerst mag deelnemen aan de maaltijd van de Heer. Na de communie wordt er vaak een groots feest gegeven. De dienst en het feest deel je natuurlijk het liefst met al je dierbaren. Stuur daarom drie to vijf weken van tevoren een uitnodiging. Zo weet iedereen precies waar en wanneer het allemaal plaatsvindt. Dat kan heel handig met een van onze leuke communiekaarten voor meisjes! Kijk maar eens gauw mee naar al het moois dat wij hebben.

De eerste communie

Bij de eerste communie staat je dochter helemaal centraal. Deze dag draait om haar. Dan is het wel leuk om dit in de uitnodiging terug te laten komen. Schiet een paar mooie sfeervolle portretten of leuke spontane foto’s van je dochter om je communiekaart helemaal te doen leven. Ook leuk is om speciaal voor deze kaart een fotoshoot te boeken bij een echte fotograaf. Zo hebben jij en je dochter foto’s die een blijvende herinnering zullen vormen. eerste communie communiekaart fotocollage goud

Blij & boho

Een beetje anders dan anders kan en mag ook, zeker als je dochter dat helemaal geweldig vindt, met deze hippe communiekaart. Het kaartje is vormgegeven in een vrije en romantische boho stijl. Aan de binnenkant is echter ook ruimte voor een mooie foto van je dochter. Deze dag draait immers om haar! Een hippe communiekaart voor een hippe en frisse jonge meid.

communiekaart

communiekaart

communiekaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart