Collectie Spotlight! Maak kennis met de collectie van AnoukS!

Eens in de zoveel tijd zetten we hier een designer van Kaartje2Go even in het zonnetje. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de makers van jullie kaartjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Nu hebben niet al onze illustratoren en ontwerpers een persoonlijke pagina, vandaar dat we van die mensen hun mooie collectie uitlichten. Zoals deze prachtige collectie kaarten van AnoukS. Deze collectie kenmerkt zich door vrolijke kleuren, heldere en hippe typografie, sterke grafische vormen en schattige illustraties. Alle kaarten hebben naast dit alles ook een leuk retro tintje. AnoukS maakt kaarten voor elke gelegenheid, van kinderfeestjes tot kerstkaarten tot geboortekaartjes, je kunt het niet verzinnen. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Fijne feestdagen!

Het zullen dit jaar een paar warme, gezellige en vrolijke feestdagen worden, zeker als het aan dit sprankelende kaartje van AnoukS ligt. Het heerlijke feestdagen gevoel spat er vanaf en zorgt ervoor dat de ontvanger al helemaal warm wordt van binnen. Om de kaart net nog wat persoonlijker te maken kun je een eigen foto toevoegen. Fijne feestdagen!

AnoukS

Beertjes!

Eerst waren jullie nog met z’n tweeën, maar inmiddels hebben jullie uitgebreid met een prachtig kindje. Met z’n drieën is het driedubbel genieten geblazen. Jullie willen jullie goede nieuws wel van de daken schreeuwen om het maar aan iedereen te laten weten. Gelukkig kun je ook een leuk geboortekaartje sturen naar al je familie en vrienden, zoals dit mega schattige geboortekaartje van AnoukS. Welkom op de wereld, kleine meid!

AnoukS

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart