Breng leuk nieuws met een samenwoonkaart!

Jullie zijn al een tijdje samen, en heel gelukkig in jullie relatie. Nu is het dan echt tijd voor de volgende stap. Jullie gaan samenwonen! Van harte gefeliciteerd! Alle dozen die jullie hebben ingepakt, zijn inmiddels uitgepakt, en jullie huis begint steeds meer jullie thuis te worden. Jullie kunnen niet wachten om al jullie familie en vrienden uit te nodigen om trots jullie paleisje te tonen. Dan moet je wel even een samentoonkaart sturen, natuurlijk! Dat is een kaartje om te laten weten dat jullie zijn gaan samenwonen. De leukste kaartjes hebben we natuurlijk al voor je uitgezocht. Dat scheelt weer moeite, nu je het druk hebt met je huis klaarmaken. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens gauw mee!

Thuis bij de planten

Een huis is pas echt een huis als er wat leuke planten in staan. Of niet, soms? En cactusjes zijn daarbij een goed begin. Lekker low-maintenance, dus het hindert niet als niet bepaald groene vingers hebt. Jullie zijn in ieder geval hartstikke happy met jullie nieuwe thuis. Schreeuw het van de daken met deze leuke samenwoonkaart!

De verste uithoeken

Jullie komen misschien beiden uit een ander deel van dit kikkerlandje, maar de liefde is wat jullie samenbrengt. In jullie nieuwe woonplaats, jullie nieuwe woning. Heel veel geluk samen, en vergeet niet deze leuke samenwoonkaart te sturen! Zo kunnen je familie en vrienden je tenminste vinden en langskomen.

samenwoonkaart

Mooi zwart-wit

Zwart-wit is niet lelijk, saai of treurig. Niets van dat alles! Kijk maar naar deze vrolijke samenwoonkaart, die ook nog eens hartstikke stoer is. Sommige teksten kun je zelf nog aanpassen, hoe leuk is dat.

samenwoonkaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart