Als ik de zon, de zee, het strand zie…Dan denk ik aan vakantie!

Ken je iemand die binnenkort op vakantie gaat en deze vakantie megahard heeft verdiend? Stuur diegene eens een leuke vakantiekaart van Kaartje2Go om hem of haar een fijne tijd te wensen! Hartstikke lief, en ontzettend leuk om zo’n kaart te krijgen. Want zo’n kaart draagt alleen maar bij aan de voorpret!

Eindelijk op vakantie!

Je vriend, vriendin, broer of zus werkt zich altijd uit de naad, en neemt zelden een vrije dag op om eens lekker op te laden. Nu is het echter eindelijk zover. Samen met een geliefde heeft jouw maatje een welverdiende heerlijke vakantie geboekt. Het huis is van top tot teen schoongeboend en huisdieren zijn ondergebracht bij vrienden en familie. De lange wacht is bijna over, en de auto is volgeladen. Benzine erin en gaan! Vertrek naar de zon! Op naar heerlijke wijn en goed eten en naar avonden marshmallows roosteren boven een kampvuur op het strand. Hmm, heerlijk!

vakantie kaart cactus happy holiday

Met deze Happy Holiday cactus zit de stemming er meteen goed in! Dat wordt echt een geweldige vakantie vol leuke dingen. Stuur deze vakantiekaart naar je vriend of vriendin om hem of haar tussen de voorbereidingen door lekker te laten lachen. Daar is een cactus met een enorme zonnebril erg geschikt voor, toch? Je vriend of vriendin zal alleen maar meer uitkijken naar de reis! Geef nog een persoonlijke boodschap mee met deze kaart om te laten merken dat jij hen deze vakantie echt hartstikke gunt!

Voor de boekenwurmen…

vakantiekaart boekenlegger

Is jouw vriend of vriendin een echte boekenwurm? Hoe tof is dan deze kaart? Naast een leuke vakantiekaart met een lieve boodschap heeft deze kaart nog iets bijzonders….Je kunt namelijk een deel van de zijkant afknippen om er een toffe boekenlegger van te maken! Niet alleen een leuke kaart, maar ook nog eens functioneel. Handig, toch? Stuur vandaag nog een leuke kaart met Kaartje2G0.

vakantiekaart boekenlegger

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart