Bezig met een verbouwing? Stuur een kaartje rond!

Ben je net verhuisd en druk bezig jouw paleisje helemaal tip top in orde te maken? Of kan je oude vertrouwde stulpje wel een opknapbeurt gebruiken en heb je besloten nu echt de handen uit de mouwen te steken? Kortom, ga je lekker verbouwen? Laat het even weten aan al je familie en vrienden. Een verbouwing is namelijk altijd erg leuk, maar ook een heleboel werk. Dus als je iemand succes wilt wensen met het klussen of gewoon om te laten weten dat je voorlopig druk bezig bent, stuur dan even een leuk kaartje! Zo breng je mensen op de hoogte van je verbouwing. Voor je het weet staan je vrienden en familie klaar om je een handje te helpen. En dat scheelt toch een heleboel. Kies daarom nu een van onze leuke kaartjes om rond te sturen bij een verbouwing, en ga alvast lekker aan de slag!

Sterkte met de verbouwing!

De hal op deze kaart kan wel een opknapbeurt gebruiken,  maar jouw huisje ook. En dat kost nu eenmaal tijd. Verbouwen vraagt veel opoffering. Veel klussen , veel werken en vaak duurt het behoorlijk lang. Het is dan hartstikke fijn om te weten dat er mensen zijn die aan je denken, terwijl jij de proef doorstaat. Iedereen weet ook hoeveel energie verbouwen kost. Dan kun je iemand maar het beste veel sterkte wensen. Met een leuke kaart, bijvoorbeeld. Succes met het klussen!

verbouwing kaart sterkte

Klussers gezocht!

Een helpend handje kan iedereen wel gebruiken bij een verbouwing. Stuur deze leuke en vrolijke kaart rond als een niet zo subtiele hint dat je om vrijwilligers verlegen zit. Tegen Loekie zegt toch niemand nee?verbouwing loekie tv loodgieter

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart