Bemoedigingskaarten voor als het even wat minder gaat.

Het kan ons allemaal wel eens overkomen dat het even niet zo lekker gaat op je werk, of je hebt te maken met een verlies. Stuur diegene dan een bemoedigingskaart want op zulke momenten heb je je vrienden hard nodig. Vooral om mee te praten, en om je een hart onder de riem te steken. Heb jij een vriend of vriendin die in een dipje zit en wel een opkikker kan gebruiken, stuur vandaag nog dat kaartje en laat weten dat u aan hem of haar denkt.

bemoedigingskaart

Bemoedigingskaart, net dat extra zetje…

Een mooie kaart met een inspirerende tekst is voor iemand die even het zelfvertrouwen kwijt is een enorme steun. De wetenschap dat anderen vinden dat je het kan of de kwaliteiten hebt om die uitdaging aan te gaan is erg waardevol. Hiermee kun je iemand net even dat duwtje in de rug geven die hij of zij zo hard nodig heeft. Bovenstaande kaart is een voorbeeld van een inspirerende tekst.” Geloof dat je het kan en je bent al halverwege”

bemoedigingskaartMet de kaart hierboven kun je iemand laten weten dat je ongelofelijk trots op hem of haar bent. Is er iemand in jouw omgeving die het moeilijk heeft gehad maar er toch het beste van heeft gemaakt? Laat dan weten dat u daar erg blij mee bent en stimuleer hem vooral om zo door te gaan.

Vriendschap gaat ook niet altijd over rozen. Maar echt vrienden zijn er voor elkaar, ook in moeilijke tijden. Veel mensen zeggen ook wel dat je in moeilijke tijden ziet wie je echte vrienden zijn.

Het sturen van een bemoedigingskaart kan de vriendschap ook weer nieuw leven inblazen en u dichter tot elkaar brengen.

Met Kaartje2go kunt u meteen die ene speciale kaart uitkiezen die past bij uw vriend of vriendin!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart