Begin de dag met een mooie spreuk

Woorden kunnen wonderen verrichten. Wanneer je even in de put zit, kunnen ze je daaruit halen en weer oppeppen, woorden kunnen je inspireren nieuwe avonturen aan te gaan en vormen je persoonlijkheid. Waarom zou je jezelf dan niet meer omringen met mooie woorden? Of een mooi spreuk? Een inspirerende uitspraak kan een goed begin van de dag zijn. Dan kun je er weer even tegenaan en ben je blij met de uitdagingen die je voor de voeten geworpen worden. En wat voor jou helpt, is misschien ook leuk voor anderen. Dus stuur eens zomaar een kaartje met een spreuk naar een ander, om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. En stuur er ook eentje naar jezelf. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Badabing!

Een spreuk hoeft niet altijd super diep en intens te zijn. Een gekke klank, zoals deze, kan je namelijk ook heel veel energie geven. Spreek deze twee woorden elke ochtend uit, en je zult er waarschijnlijk veel vrolijker door worden. Probeer het maar eens. Vind een mooie plek aan de muur om je elke dag een boost te geven als je ernaar kijkt. Badabing, badaboom!

spreuk

Wees dankbaar

Soms is het belangrijk om gewoon even stil te staan bij alles wat je al hebt. Want vaak is dat heel veel. Dit leuke kaartje met spreuk herinnert je daar aan. Hang ‘m op een leuk plekje waar je weet dat je oog erop zal vallen, of stuur ‘m aan iemand. Leef in de tevreden tijd. Daar wordt je een stuk gelukkiger van.

spreuk

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart