Bedankt voor het klussen! Kaartjes voor de helpende hand

Schroeven zijn  in de muren geboord, kliklaminaat gelegd, plinten vastgelijmd en de nodige decoratie is opgehangen. De muren hebben een frisse lik verf gekregen en de ramen zien er weer netjes en schoon uit. Om door een ringetje te halen. Het klussen is nu gedaan! Jullie zijn klaar, en jullie prachtige paleisje ziet er nu piekfijn uit. Het mag een wonder heten. Of jullie nu hebben verbouwd, of net zijn ingetrokken in een nieuw thuis, je plek weer woonklaar maken kost tijd en moeite. Het was jullie nooit gelukt zonder een paar extra handen. Je vrienden en familie hebben vlijtig meegeschuurd, gelakt en geschilderd, en daarvoor ben je ze enorm dankbaar. Had je er aan gedacht om een kaartje te sturen om ze te bedanken? Dan is dit het moment. Kijk mee naar de leukste kaarten en bedank jouw helpende klusjesmannen en vrouwen ermee.

Dankjewel voor je hulp

Jullie hebben vast foto’s gemaakt tijdens het klussen. Voor de lol, maar ook om het proces mooi vast te leggen. Zulke foto’s zijn altijd erg leuk om terug te kijken, om te zien hoeveel er is veranderd in korte tijd. Als je foto’s van je vrienden hebt gemaakt, is het super leuk om ze met dit kaartje op een hele leuke persoonlijke manier te bedanken. Aan de binnenzijde kun je nog een gepersonaliseerde boodschap schrijven, voor net dat beetje extra. klussen bedankt kaart letters eigen foto 2

Wat kan jij klussen!

Al dat mooie gereedschap kan weer lekker in de kist. Daar hebben jullie voorlopig wel genoeg van gezien. De komende tijd gaat die kist niet open, want voor nu zijn jullie klaar met het werk. En jouw vrienden waarchijnlijk ook. Je bent ze enorm dankbaar.Want wat een puik werk hebben ze geleverd! Dit kaartje laat ze weten dat je hun hulp zeer op prijs hebt gesteld. En dat jouw maten je ook nog eens versteld hebben doen staan. Want wat kunnen jouw vrienden klussen, zeg!

klussen klaskaart rechthoek aanpasbare tekst

Stoer, hoor

Deze stoere kaart met silhouetten van verschillende gereedschappen brengt een duidelijke boodschap over. Je bent een kanjer, en wat vonden wij het fijn dat je ons kwam helpen. Samen hebben we er iets moois van gemaakt, en we zijn je ontzettend dankbaar voor je hulp. Jij, topper!

klussen stoer bedankt ruitjes

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart