Back To School? Leuke kaartjes voor extra motivatie!

Na een lange, heerlijke zomer is het dan weer bijna zover…De scholen gaan weer beginnen! Back To School, dan maar. En die laatste weken lijkt het wel of de tijd steeds sneller gaat en die eerste schooldag met steeds rassere schreden dichterbij komt…Je schoolspullen liggen al een tijdje klaar. De afgelopen weken ben je druk bezig geweest met het kopen van een agenda, schriften, pennen en potloden en gummetjes. Je boeken zijn gekaft en je bent er in feite helemaal klaar voor. Of toch niet? Een beetje extra motivatie kun je eigenlijk best gebruiken. Want wie zou er nu nee zeggen tegen nog een weekje vakantie? Daarom hebben wij nu deze leuke kaartjes. Voor iedereen die, misschien voor het eerst, naar school gaat of weer moet gaan. We gaan ervoor, dit wordt een topjaar!

Old School

Je koffers zijn gepakt en jij kunt met frisse moed aan je eerste schooldag beginnen. Wacht…Koffers? Dat is iets van vroeger. We bedoelden natuurlijk je boekentas. Hoe dan ook, jij bent net als dit vrolijke vintage meisje helemaal klaar voor je eerste schooldag. Dus stap maar op je fiets en ga ervoor! Lekker met een volle boekentas naar school. Dat deden ze nu vroeger ook al.

vintage back to school meisje

De eerste schooldag

Een eerste schooldag is hartstikke spannend, ieder jaar weer. Hoe zal mijn klas zijn, wat trek ik aan? Deze dilemma’s komen vanzelf om de hoek kijken. Nog spannender wordt het wanneer je voor het eerst naar de middelbare school gaat. Zo meteen ben je een echte brugpieper, en dat is toch echt anders dan achtstegroeper zijn. Het wordt nu allemaal serieus, hoor. Stuur een brugpiepertje maar deze leuke kaart om de zenuwen wat weg te nemen. Je gaat vast een hele leuke tijd hebben!

school eerste schooldag

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart