Baby geboren? Jouw mooiste geboortekaartje vind je hier!

De geboorte van een kindje is altijd weer een bijzonder moment. Hoeveel je kinderen je ook al hebt, of hoe oud je ook bent, met de verwelkoming van nieuw leven straalt iedereen. Na maanden vol verwachting is de kleine dan eindelijk daar. En wat een prachtige parel is het. Zo klein, en zo bijzonder. Een wonder van de wereld. Dit heuglijke nieuws wil je eigenlijk met de hele wereld wel delen. Want een geboorte is speciaal. En jouw kindje is nog veel specialer. Jouw kindje verdient een prachtig geboortekaartje. Weet je door al je geluk even niet meer waar je moet zoeken? Dan heb je enorm veel geluk, want wij hebben een aantal mooie, nieuwe geboortekaartjes voor in petto. Benieuwd geworden? Kijk dan maar gauw mee!

Geboortekaartje met beer

Deze vrolijke en lieve zwart-witte beer is er helemaal klaar voor om de geboorte van jouw kindje te verkondigen. Door het langwerpige ontwerp valt dit hippe kaartje in vrolijk zwart-wit en in Scandinavische stijl meteen op. Een perfect kaartje voor een perfecte baby. En jouw baby is niets anders dan volmaakt. Niet alleen de voorkant van dit kaartje is prachtig, ook de achterkant is voorzien van die lieve beer. De tekst is natuurlijk helemaal naar wens aan te passen. Zo wordt dit geboortekaartje echt helemaal van jullie.

geboortekaartje beer zwart wit voorkant geboortekaartje beer zwart wit achterkant

Pretty Pastel

Dit mooie, minimalistische groene geboortekaartje is perfect voor als je niet al te veel poespas wilt. Wat niet betekent dat je op zoek bent naar een te simpel kaartje, natuurlijk. Het moet ook niet saai worden. Gelukkig is dit kaartje allesbehalve dat. Door het zachtgroen in combinatie met het zachtgoud krijgt dit geboortekaartje een stijlvolle, moderne uitstraling.

geboortekaartje aquarel gemeleerd

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart